Naisten Kengät,Naisten vaatteet,2018 Vaatteet,Suosittu kengät,Naisten T-paita
 
Etusivu >  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

Tilauksesi voi toimittaa paikallisen postitoimiston tai kuriiripalvelun. Alueesta riippuen useimmat tilaukset vastaanotetaan tavallisen postin kautta tässä paketissa postipalvelun kautta. Jos ja kun et ole kotona, miten ja missä toimitus voidaan toimittaa, kun postipalveluilmoituskortti toimitetaan.

Tilaukset toimitetaan kuriirin välityksellä. Courier voi jättää tilauksesi naapureiden kanssa. Jos et ole kotona, kun toimitus tapahtuu postitusilmoituksen kautta, jätä paikka ja paikka, jossa toimitus voidaan tehdä. Se voi kestää pidempää toimitussisältöä.

Jos sinulla on kysyttävää toimituksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

kansainvälinen
Liikennepolitiikka
Jos valitset normaalin lähetyspalvelun, huomaa, että suurin osa maastasi saapuu määränpäänne kahden viikon kuluessa, mutta jotkut kohteet saattavat kestää kauemmin.

Seuranta ja nopeus
Jos päätät seurata ja ilmaista jakelupalvelua, paketti 5-15 arkipäivää päästäksesi määränpäähän.

Hän on tullut takaisin
Täällä voit aloittaa verkossa maksuttomat etukäteen maksetut etiketit.

palautusoikeus
Verkkokaupoissa: Haluamme, että olet täysin tyytyväinen sivustoomme ostetuista tuotteista, mutta jos jostain syystä he eivät ole, palauta kulutustarvikkeet 90 päivän kuluessa täyden hyvityksen maksamiseen. Yksinkertaisen mukaan

Ostot on palautettava kauppaan.

Palaa käsittelyyn
Verkkokaupoissa hyvitys hyvitetään alkuperäisessä maksutavassasi. Kaikki palautetut verot palautetaan, mukaan lukien tavarat palautuksen kustannuksella. Toimituskulut ovat maksuja, alkuperäiset lähetykset palautetaan. Saamme ja tarkistamme kulutustuotteitamme varastossamme hyvitysten käsittelyssä. Voit tallettaa tilillesi enintään kaksi laskutusjaksoa, ja olemme käsitelleet tulosi. Jos vastaanottamasi lahjan koko tai väri on virheellinen, voit palauttaa alkuperäisen maksusi lahjakortilla. Jos alkuperäinen tilaus ostettiin lahjaksi, saat uuden lahjakortin muodossa, jossa toimitamme alukselle ja vastaanotamme tilauksen alkuperäisen osoitetieton.

Muokkaa tai peruuta tilaus
Voit muuttaa tilausta milloin tahansa ennen tilauksen lähettämistä. Kuitenkin tilauksen julkaisemisen jälkeen tilausten täyttämisen ja kuljetusjärjestelmän suunnittelu on nopein tapa tilata tilauksesi. Emme voi muuttaa tilausta tilauksen lähettämisen jälkeen. Jos sinulla on kysymyksiä tilauksen yhteydessä, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelutiimimme tekee kaikkensa auttaakseen.

Huomaa, että alennuksia tai tarjouksia ei voi myöntää kampanjoille tai erikoistarjouksille, jos hylkäät.

kommunikoida
Huomaa, että palautetuille tuotteille ja uusille tilauksille luottokortiltasi lähetetään kaksi erillistä toimintoa - yksi uudesta tilauksesta ja yksi alkuperäiseen kohtaan, joka palautetaan lausuntoon. Emme hyvitä alkuperäistä lähetysmaksua.

Takaisin